3 forslag til en sjov polterabend

Skal du planlægge en polterabend for din veninde eller din søster? Det kan føles overvældende, da du helt sikkert gerne vil planlægge en dag, der er både sjov og uforglemmelig. Derfor finder du her flere forslag til aktiviteter, som du kan bruge til at gøre dagen mindeværdig for din veninde eller søster.

En vinsmagning er altid en god idé

Hvis du er på udkig efter en aktivitet, der bærer præg af både nydelse og luksus, er en vinsmagning et godt valg. Det kan naturligvis også være en ginsmagning, en ølsmagning eller en whiskysmagning. Til en vinsmagning kan I alle sammen sidde og hygge jer sammen, mens I smager på en masse forskellige vine. Desuden lærer I nok også alle sammen noget nyt om vin.

Tag på en sejltur

Du kan ydermere vælge at booke en båd og sejle rundt i København eller en anden by, som I bor tæt på. Det er en rigtig sjov aktivitet, da I kan hygge jer med musik og drinks og danse rundt på båden. Dog er det selvfølgelig rarest, hvis vejret byder på solskin og ikke en masse blæst og regn. På en bådtur er der desuden altid brug for alkohol såsom hvidvin og rødvin.

Lerdueskydning er også en sjov aktivitet

Er du på jagt efter en aktivitet, hvor der er lidt gang i den? Så kan du eksempelvis planlægge, at I skal prøve lerdueskydning. Hvis ingen af jer har prøvet dette før, er det helt perfekt. Det er en aktivitet, som I ikke så sent vil glemme.