Spis lækre kartoffelpizzaer med parmaskinke og mascarpone

Kartoffelpizza er en lækker variation af den klassiske pizza, der tilføjer en unik og spændende smag til dit måltid. Ved at kombinere kartofler med parmaskinke og mascarpone får du en utrolig velsmagende pizza, der vil imponere dine smagsløg.

Opskriften på kartoffelpizza med parmaskinke og mascarpone:

 1. Lav en pizzadej ved at følge en opskrift på mummum pizzadej. Dejen skal være elastisk og let at arbejde med.
 2. Rul dejen ud i en cirkel eller en rektangel, alt efter din præference.
 3. Smør et generøst lag mascarponeost på den udrullede dej. Mascarponeosten vil tilføje en cremet og blød tekstur til pizzaen.
 4. Skær kartofler i tynde skiver og læg dem jævnt ud over osten. Kartoflerne vil give pizzaen en fyldig og mættende smag.
 5. Tilføj skiver af parmaskinke på toppen af kartoflerne. Parmaskinken tilføjer en salt og delikat smag til pizzaen.
 6. Bag pizzaen i en forvarmet ovn ved 220 grader i cirka 10-12 minutter, eller indtil skorpen er gyldenbrun og sprød.
 7. Server pizzaen varm og nyd de forskellige smagsnuancer fra kartoflerne, parmaskinken og mascarponeosten.

Variationer af kartoffelpizza med parmaskinke og mascarpone:

 • Prøv at tilføje frisk rosmarin eller timian til pizzaen for at give den ekstra smag og aromatiske noter.
 • Tilføj strimler af mozzarellaost for at gøre pizzaen endnu mere cremet og osteduftende.
 • Hvis du foretrækker en hvid pizza uden tomatsauce, kan du helt undlade at bruge tomatsauce i opskriften.
 • Eksperimenter med forskellige typer af parmaskinke for at finde din favoritvariant.

Kartoffelpizza med parmaskinke og mascarpone er en sublim smagsoplevelse. Den kombinerer det salte og sprøde fra parmaskinken med det fyldige og cremede fra mascarponeosten. Kartoflerne tilføjer en dejlig mættende smag til pizzaen. Server den som en lækker frokost eller middagsret, og imponér dine gæster med denne gourmetpizza. Spis godt!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan laver man pizza med kartoffel og parmaskinke?

Start med at lave en pizzadej ved hjælp af mummum pizzadejen. Rul dejen ud og fordel et lag mascarpone over. Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem på pizzaen sammen med parmaskinken. Bag pizzaen i ovnen indtil den er sprød og gylden.

Hvad er en hvid pizza med mascarpone?

En hvid pizza med mascarpone er en pizza uden tomatsauce. I stedet for tomatsauce bruger man mascarpone som base for pizzaen. Det giver en cremet og mild smag, der passer perfekt til toppings som kartoffel og parmaskinke.

Hvordan laver man en kartoffelpizza med mascarpone?

For at lave en kartoffelpizza med mascarpone skal du starte med at lave en pizzadej ved hjælp af mummum pizzadejen. Rul dejen ud og fordel et lag mascarpone over. Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem på pizzaen. Bag pizzaen i ovnen indtil kartoflerne er møre og let gyldne.

Hvordan laver man en kartoffelpizza med parmaskinke?

For at lave en kartoffelpizza med parmaskinke skal du starte med at lave en pizzadej ved hjælp af mummum pizzadejen. Rul dejen ud og fordel et lag tomatsauce over. Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem på pizzaen sammen med parmaskinken. Bag pizzaen i ovnen indtil kartoflerne er møre og let gyldne.

Hvordan laver man en pizza med kartoffel og mascarpone?

For at lave en pizza med kartoffel og mascarpone skal du starte med at lave en pizzadej ved hjælp af mummum pizzadejen. Rul dejen ud og fordel et lag mascarpone over. Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem på pizzaen. Bag pizzaen i ovnen indtil kartoflerne er møre og let gyldne.

Hvordan laver man en pizza med parmaskinke og mozzarella?

For at lave en pizza med parmaskinke og mozzarella skal du starte med at lave en pizzadej ved hjælp af mummum pizzadejen. Rul dejen ud og fordel et lag tomatsauce over. Fordel mozzarellaosten og parmaskinken ovenpå pizzaen. Bag pizzaen i ovnen indtil osten er smeltet og skorpen er sprød.

Hvordan bruger man mummum pizzadej?

Mummum pizzadej er en færdiglavet pizzadej, der gør det nemt og hurtigt at lave lækre pizzaer derhjemme. Følg instruktionerne på pakken for at rulle og forme dejen efter dine ønsker. Læg derefter toppings på pizzaen og bag den i ovnen som anvist.

Hvad er en spis bedre madplan?

En spis bedre madplan er en plan, der hjælper dig med at organisere dine måltider i løbet af ugen. Den indeholder opskrifter og forslag til, hvad du kan spise på forskellige dage, og sikrer, at du får en varieret og sund kost. Følg en spis bedre madplan for at gøre det nemmere at handle og lave mad til ugen.

Hvordan kan man få fat i en spis bedre madplan?

Du kan finde en spis bedre madplan på Spis Bedre’s hjemmeside eller i deres magasin. Der er også flere apps tilgængelige, der tilbyder madplaner baseret på forskellige kostvaner og præferencer. Du kan downloade en app, finde opskrifter online eller skabe din egen madplan med hjælp fra kogebøger eller tidsskrifter.

Hvordan kan man gøre sin pizza mere spændende?

Der er mange måder at gøre sin pizza mere spændende. Du kan eksperimentere med nye og forskellige toppings som kartoffel og parmaskinke eller mascarpone og mozzarella. Du kan også tilføje ekstra smag ved at bruge forskellige krydderier eller marinader. Hvis du ønsker at prøve noget anderledes, kan du også eksperimentere med forskellige typer dej som fuldkorn, glutenfri eller blomkåldej.

Artiklen Spis lækre kartoffelpizzaer med parmaskinke og mascarpone har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 17 anmeldelser