Mango bazar fyn åbningstider

Mango Bazar Fyn | Odense – Facebook

Snart er Mango Bazar Fyn ikke kun i Odense men, til helle Danmark. Vi ses 😉

MANGO BAZAR FYN

I samme koksgrå bygning som Føtex og omfavnet af områdefornyelse, nye og kommende plantebede og ny lyskunst fra Chaos Engine, ligger Mango Bazar Fyn.

Mango Bazar Fyn – ThisIsOdense

Mango Bazar Fyn

Åbningstider i dag for Odense BAZAR. 10:00 – 21:00. Åbn nu, indtil 21:00. VIS ALLE ÅBNINGSTIDER. Mandag (I DAG): 10:00-21:00. Tirsdag: 10:00-21:00.

Vi håndplukker de bedste oplevelser i Odense. Altid på både dansk og engelsk.

Odense BAZAR – Åbningstider – Alle-abningstider.dk

I.A.M Holding ApS er nu registreret som ejer af Mango Bazar Fyn ApS med en ejerandel på 100%. Samtidig giver Khaled Abdallah Mansour (via Mango Holding Fyn …

Stor glæde: Populær del af Bazar Fyn genopstår

Mere info. Åbningstider. Der er ingen åbningstider for virksomheden. Bedømmelser. Virksomheden har endnu ingen bedømmelser.

I januar i år var det endegyldigt slut. Efter 12 år som en populær eksotisk oase i Odense, så lukkede Bazar Fyn, efter der var vrøvl med at få betalt huslejen til ejeren af bygningen, Olav de Linde.

Abdulla har flyttet sin bazar ud til kunderne | ugeavisen.dk

Når bjerget ikke kommer til Muhamed…: Abdulla har flyttet sin bazar ud til kunderne | ugeavisen.dk

Bolbro-virksomheden Mango Bazar Fyn ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret …

Da Bazar Fyn lukkede og slukkede tidligere i år, opstod der et tomrum, som Abdulla Mansour har udfyldt ved at genskabe en bazar i Bolbro.

Ændringer i Mango Bazar Fyn ApS’ ejerkreds – Lasso.dk

Ændringer i Mango Bazar Fyn ApS’ ejerkreds

I.A.M Holding ApS er nu registreret som ejer af Mango Bazar Fyn ApS med en ejerandel på 100%. Samtidig giver Khaled Abdallah Mansour (via Mango Holding Fyn ApS), der tidligere havde en ejerandel på 100%, afkald på ejerskabet af firmaet i CVRs registrering.I spidsen for firmaet står administrerende d…

Mango Bazar Fyn ApS, Odense V | firma | krak.dk

Kontaktinformation på Mango Bazar Fyn ApS Odense V, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Underskuddet holder fast i Mango Bazar Fyn ApS | fyens.dk

Underskud igen: Underskuddet holder fast i Mango Bazar Fyn ApS | fyens.dk

Bolbro-virksomheden Mango Bazar Fyn ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -90.613 til -586.838 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste ..

Keywords: mango bazar fyn åbningstider